جلوگیری از سرقت, مقالات آموزشی

درب ریموتی چیست؟

درب ریموتی

برای سال‌های طولانی، افراد زیادی از درب ریموتی برای بالا بردن امنیت آپارتمان و همچنین راحتی کارهای خود استفاده کرده اند‌. در این متن قصد داریم تا شما را با اطلاعات بیشتری در این زمینه آشنا کنیم.

 

آشنایی اجمالی با در ریموت دار

همان طور که از اسم آن مشخص است، درهای ریموت دار به نوعی از درهای الکترونیکی گفته می‌شود که برخلاف درهای عادی که در زندگی روزمره بسیار مشاهده می‌شوند، برای باز شدن از ریموت و سنسورهای مخصوص حرکتی و … استفاده می‌کنند. این درها با نام‌های دیگری مانند در برقی و در اتوماتیک نیز شناخته می‌شوند.

 

اجزای درب ریموتی و نحوه‌ی کارکرد آن

درهای ریموت دار و الکترونیک بیشترین کاربرد را در پارکینگ‌ها دارند. به دلیل فواید فراوان و استفاده‌های متعددی که دارند طبیعتا نسبت به درهای معمولی اجزای پیچیده تری نیز دارند. در ادامه‌ی این قسمت این اجزا را بررسی خواهیم کرد.

دستگاه مرکزی و فیوز

این قطعات به گونه‌ای قلب درب ریموتی محسوب می‌شوند که وظیفه‌ی دریافت سیگنال از ریموت‌ها را دارند. پس از دریافت سیگنال‌ مربوطه که توسط شما به ریموت داده شده است، سیستم مرکزی این دستور را به قطعات دیگر که وظیفه‌ی حرکت دادن در را دارند منتقل می‌کند و در باز می‌شود.

درب ریموت دار

جک بازویی در ریموت دار

این قطعات همان اجزایی هستند که با سیگنال ریموت و دستور دستگاه مرکزی در را باز و بسته می‌کنند. در صورتی که فیوز و جریان برق مشکلی نداشته باشد، بیشتر مشکلات باز و بسته شدن در مربوط به این قسمت خواهد بود.

چشمی‌ها و سنسورهای در الکترونیک

درست همان طور که در زمان انتخاب دزدگیر اماکن به سنسورهای آن توجه ویژه‌ای نشان داده می‌شود، یکی از مهم ترین و حساس ترین اجزای درب ریموتی، سنسورهای آن است. چشمی‌ها اجزایی هستند که نسبت به سیگنال‌هایی که توسط ریموت فرستاده می‌شود حساس هستند و پیام آن‌ها را دریافت می‌کنند. به عبارت دیگر، می‌توان گفت که سنسور، واسطه‌ای میان ریموت و دستگاه مرکزی است.

 

مزایا و معایب در ریموت دار

مهم‌ترین نکته و دلیلی که برای استفاده از درهای برقی و ریموت دار وجود دارد این است که با وجود یک در اتوماتیک به جای درهای معمولی پارکینگ، دیگر نیازی نیست تا در زمان عبور و مرور کسی برای باز و بسته کردن درها از ماشین خود پیاده شود.

مشکلی که بیشتر افراد در خصوص برخی مدل‌های درهای برقی و ریموتی معمولا به آن برخورده اند این بوده است که به دلیل این که این درها با برق کار می‌کنند، هرگونه مشکل یا قطعی برق نیز بر روی عملکرد آن تاثیر می‌گذارد و آن را دچار اختلال خواهد کرد.

 

انواع ریموت برای درهای الکترونیک

نکته‌ی مهم دیگری که بر روی عملکرد صحیح درهای برقی پارکینگ و … تاثیر دارد، نوع ریموت آن است. معمولا ریموت‌های موجود در بازار به دو دسته تقسیم می‌شوند.

  1. فابریک
  2. غیرفابریک

همان طور که احتمالا می‌توان حدس زد، ریموت کنترل‌های فابریک جنس اصل هستند و همراه با سایر قطعات در برقی می‌آیند. این نوع ریموت‌ها علاوه بر ظاهر مناسب‌تر و هماهنگی بیشتر با سایر اجزای در، از کیفیت و جنس بهتری نیز برخوردار هستند.

از سوی دیگر، ریموت‌های غیرفابریک برای این موضوع مناسب هستند که به عنوان زاپاس نگهداری شوند. به طور مثال، از این ریموت کنترل‌ها می‌توان در زمان گم شدن یا خراب شدن ریموت‌ها فابریک استفاده کرد تا کار شما نیز دچار اختلال و وقت شما تلف نشود.در ریموت دار

مشکل دیگری که در خصوص ریموت‌هایی که فابریک نیستند وجود دارد این است که در زمان خرید این ریموت کنترل‌ها باید دقت زیادی به خرج داده شود چرا که بسیار پیش می‌آید که یک ریموت غیرفابریک با سیستم در برقی تطابق نداشته باشد. این باعث می‌شود که ریموت عملکرد مناسبی از خود نشان ندهد و حتی بدتر، اصلا کار نکند.

توجه به تمامی این نکات می‌تواند شما را به خرید و نصب یک درب ریموتی مناسب راهنمایی کند. استفاده از این درها علاوه بر افزایش سرعت و راحتی شما، می‌تواند یک قدم بیشتر برای تامین امنیت مجتمع های مسکونی باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *